Voordelen van kunststof trapmatten

Iedereen kent wel de trapmatten van tapijt zoals je die kunt kopen bij Leenbakker, Hornbach, Gamma of Praxis. Trapmatten van kunststof zijn heel anders. Ze worden exclusief  gemaakt door Micostep en zijn veel duurzamer, veiliger en hebben een luxere uitstraling.

Trapmatten met anti slip

Micostep® trapmatten bestaan uit twee kunststof materialen.
De onderkant van de trapmat bestaat uit een harde kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de trapmatten goed op de traptreden van uw trap blijven liggen. De bovenkant van de trapmat is gemaakt van een rubberachtige zachte kunststof die is voorzien van een antislip structuur, die aangenaam aanvoelt aan uw voeten.

Comfortabel, slijtvast en duurzaam

Trapmatten gemaakt van aluminium voelen koud en oncomfortabel aan. Ze hebben vaak scherpe kanten waaraan u zich kunt bezeren. Onze Micostep® trapmatten zijn zacht en comfortabel om op te lopen. De trapmatten zijn zorgvuldig afgewerkt met hoogwaardig kunststof dan erg slijtvast is.

Makkelijk te reinigen

Micostep® trapmatten zijn gemakkelijk en snel schoon te maken. Gebruik een stofzuiger met borstelopzetstuk waarna u de trapmatten eventueel nog kunt afdoen met een vochtige doek.

Kunststof trapmatten zijn anti-allergeen

Micostep® Trapmatten zijn bijzonder geschikt voor mensen met een allergie. Micostep® trapmatten zijn gemaakt van gesloten kunststof materialen. Hierdoor dringen stoffen die een allergische reactie veroorzaken niet in het materiaal. Dit gebeurt wel bij trapmatten van tapijt. Daardoor heeft u bij het gebruik van kunststof trapmatten minder last van uw allergie.

Luxe uitstraling

Kies voor een luxe uitstraling met kunststof trapmatten tegen betaalbare lage prijzen

Zakelijke toepassing

Kunststof trapmatten zijn tevens geschikt voor uw kantoor of praktijkruimte

Binnenshuis

Kunststof trapmatten zijn uitsluitend geschikt voor binnenshuis

Kunststof trapmatten zijn universeel toepasbaar